Μαθητικός Διαγωνισμός αφίσας ή βίντεο «Σκέφτομαι πριν δημοσιεύσω!»

Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, 28 Ιανουαρίου 2015

Το σχολείο μας θα λάβει μέρος με τους μαθητές της Ε΄τάξης στον Μαθητικό Διαγωνισμό αφίσας ή βίντεο «Σκέφτομαι πριν δημοσιεύσω!» με την βοήθεια των εκπαιδευτικών κ. Π. Πατσατζή (Πληροφορικής) και κ. Μ. Γκόλοβα (Εικαστικών).

Ο Διαγωνισμός αφίσας ή βίντεο, γίνεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, για μαθητές πρωτοβάθμιας (Ε?, ΣΤ? Δημοτικού) και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Γυμνασίου) με θέμα την προστασία των προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο και κεντρικό σύνθημα «Σκέφτομαι πριν δημοσιεύσω!».

Tα τέσσερα (4) καλύτερα έργα, δύο (2) για μαθητές/-τριες Δημοτικού και δύο (2) για μαθητές/-τριες Γυμνασίου, θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση στην Αρχή. Επιπλέον, θα αναρτηθούν στην ειδική θεματική ενότητα «Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2015» της ιστοσελίδας της (www.dpa.gr) και θα συναποτελούν το δημιουργικό θέμα του microsite «ΜΙΚΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ». Τα σχολεία που θα συμμετάσχουν θα λάβουν Ειδικό Έπαινο.

Η αξιολόγηση των έργων των μαθητών θα πραγματοποιηθεί από τους έγκριτους επιστήμονες του Τμήματος Τεχνών, Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου, οι οποίοι προσφέρθηκαν να συνεισφέρουν στην προώθηση των σκοπών του διαγωνισμού.

Δείτε την παρουσίαση: Σκέφτομαι πριν δημοσιεύσω!

Καλή επιτυχία στα παιδιά μας!!!!